Tietoa meistä

Apteekki24h.com on verkkoapteekki, jonka päätarkoituksena on myydä lääkkeitä verkossa.
Valikoimaamme kuuluu vain laadukkaita ja hyväksi todettuja lääkkeitä maailmanlaajuisilta lääkevalmistajilta.
Pyrimme palvelun korkeaan laatuun: vaivaton asiointi, myymälän ripeä toiminta, asiakkaiden avustaminen, palvelun asianmukaisuus, laadukkaat tuotteet ja asiakkaidemme tyytyväisyys ovat ensisijaisia tavoitteitamme.
Tiimimme koostuu kokeneesta henkilökunnasta, joka kehittää ja parantaa jatkuvasti farmakologista tietämystään. Tämän ansiosta tiimimme pystyy tarjoamaan laadukasta apua asiakkaille ja pysymään ajan tasalla markkinoille tulleista uusista tuotteista.

Arvot ja tavoitteet

– Omavaraisuus
Työmme tärkein prioriteetti on tasa-arvo.
Emme välitä asiakkaidemme taloudellisesta tilanteesta, sijainnista tai sosiaalisesta asemasta. Kohtelemme jokaista avuksemme kääntyvää henkilöä samalla kunnioituksella.
Nykyteknologian ansiosta jokaisella ihmisellä on mahdollisuus käyttää apteekkimme palveluita, ja me puolestaan autamme ja tuemme heitä.
Digitaalisen kehityksen ansiosta on myös mahdollista harjoittaa kansainvälistä toimintaa, mikä tuo mukanaan etuja, kuten suuremman kilpailun ja mahdollisuuden auttaa useampia ihmisiä.

– Yksityisyys
Yksityisyytesi ja tietojesi luottamuksellisuus on apteekkimme ensisijainen prioriteetti.
Asiakkaillamme on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiinsä, tehdä ostoksia ja tutustua hyödylliseen tietoon blogissamme säilyttäen samalla anonymiteettinsä.
Tavoitteenamme on olla turvallinen ja hyödyllinen foorumi. Meille on tärkeää auttaa ja tukea asiakkaitamme, tyydyttää kyselyt ja auttaa ratkaisemaan ongelmat.

– Turvallisuus
Tietosi ja ostoksesi pysyvät turvassa sivustollamme käyttämämme SSL-salauksen ansiosta.
Emme koskaan jaa tietojasi kolmannelle osapuolelle, ja noudatamme tietosuojaperiaatteitamme.
Käytämme uusinta tekniikkaa ja uusimpia ohjelmistoja pitämään tietosi turvassa ja luottamuksellisina.
Kolmansilla osapuolilla ei ole pääsyä virtuaalisiin järjestelmiimme ja tietoihimme.

– Suvaitsevaisuus
Meille suvaitsevaisuus tarkoittaa samaa kuin kaikille muillekin: erilaisten ihmisten ja tilanteiden sietämistä.
Tiedämme ja kunnioitamme, että jokaisella on oma erityinen elämäntapansa ja maailmankuvansa, jokaisella on omat henkilökohtaiset syynsä toimia, jokaisella on oma erityinen näkemyksensä ja käsityksensä elämän ongelmista.
Vain myönteinen asenne, asianmukainen tuki ja ymmärrys siitä, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen, auttavat paitsi asiakastyössä myös yhteiskunnan kehittämisessä yleensä.
Siksi olemme valmiita vastaamaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja luomaan suotuisan ympäristön näiden tarpeiden ymmärtämiselle ja käsittelylle.

– Laatu
Tärkein tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua tarjoamalla heidän henkilökohtaiseen tilanteeseensa sopivia ja tarkoituksenmukaisia lääkäripalveluja.
Tähän me pyrimme.
Verkkosivustomme, jota pyrimme jatkuvasti parantamaan, tarjoaa erinomaisen ostokokemuksen.

– Tietojen yksinkertaisuus ja saatavuus
Kiinnitämme suurta huomiota informaatio-osioon.
Sivustollamme olevat informatiiviset ohjeet auttavat ihmisiä löytämään sopivimman tuotteen ja ymmärtämään paremmin tarpeitaan.
Blogiosiossa sijoitamme lääkärimme hyödyllisiä artikkeleita, jotka auttavat paitsi laajentamaan tietämystä minkä tahansa aiheen alalla myös löytämään vastauksia kysymyksiisi. Pidämme myös huolen siitä, että tarjoamamme tiedot ovat helposti ymmärrettäviä ja kaikkien ymmärrettävissä.

Laatu ja valikoima

Uskomme, että kaikkien pitäisi saada hyvää hoitoa ja lääkitystä ilman tavallisessa apteekissa käyntiä, joka vie aikaa ja aikaa.
Lääkkeiden helppous ja saatavuus on yksi aikamme parhaista ja tärkeimmistä mahdollisuuksista.
Olemme tehneet kovasti töitä tullaksemme kilpailukykyisiksi lääkkeiden verkkomarkkinoilla. Tämä on tehnyt taloudestamme yhden verkkoapteekkien parhaista.

Miksi voimme asettaa niin alhaiset hinnat?

Se on yksinkertaista: samaa lääkettä voidaan valmistaa ja myydä saman yrityksen toimesta eri maissa eri hintaan.
Tosiasia on, että oikeiden apteekkien mahdollisuudet hallita hintoja ovat rajalliset.
Apteekin voittomarginaali on kustannus (vuokra, henkilökunnan palkat jne…) ja sen voitto. Tämän vuoksi markkinan alentaminen alle hyväksyttävän tason ei yksinkertaisesti anna apteekille mahdollisuutta toimia asianmukaisesti ja tehdä voittoa.
Verkkoalustamme ansiosta meillä on erinomainen mahdollisuus tarjota kilpailukykyisiä hintoja.
Kun tilaat meiltä, sinulle toimitettu paketti ja itse tuote saattavat näyttää hieman erilaiselta, mutta takaamme, että se sisältää samoja korkealaatuisia vaikuttavia aineita kuin merkkituotteissa.
Saat siis saman asian (identtisen tuotteen ja tulokset). Mutta paljon pienemmällä rahalla.
Vahvistamme, että saamasi tuotteet sisältävät varmasti samoja laadukkaita perusaktiivisia ainesosia kuin merkkituotteet.
Jokaisesta tuotteesta annetaan yksityiskohtaiset tiedot.
Laadukas palvelu, laaja tuotevalikoima ja apteekkimme kehittäminen ovat meille erittäin tärkeitä!
Siksi kiinnitämme paljon huomiota tuotevalikoiman laajentamiseen, annettujen tietojen täydentämiseen ja palveluprosessien parantamiseen. Luettelomme sisältää tuotteita maailman johtavilta lääkevalmistajilta.

Asiakastuki. Palaute

Suhtaudumme maineeseemme erittäin vakavasti.
Asiakkaidemme mielipiteet meistä ja työstämme ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Palaute auttaa meitä olemaan parempia!
Jos sinulla on kysyttävää verkkosivuistamme, tarjoamistamme tuotteista, tietosuojasta, toimitusajasta tai muista kysymyksistä, mutta et löydä tietoa verkkosivuiltamme – ota meihin yhteyttä ja pyydä apua! Olemme aina valmiita auttamaan sinua!